Ga naar de inhoud
Image

Wervel, Werkgroep voor Rechtvaardige en Verantwoorde Landbouw, brengt je in contact met een landbouwbedrijven uit de buurt die duurzame ontwikkeling hoog in het vaandel dragen. Een geleid bezoek aan een duurzaam landbouwbedrijf verloopt als volgt:

  • Inleiding over de functies van een landbouwbedrijf, over het concrete takenpakket en de bijbehorende mogelijkheden en moeilijkheden, en over de toekomst van de landbouw in het algemeen
  • Rondleiding
  • Broodmaaltijd en degustatie van streekproducten.

Omschrijving activiteit: Geleid bezoek aan een duurzaam landbouwbedrijf. De organisatie van een (begeleide) fietstocht of het busvervoer liggen bij de aanvrager.
Plaats: In heel Vlaanderen.
Wanneer: Alle dagen na afspraak, sommige bedrijfsbezoeken zijn afhankelijk van het seizoen.
Prijs: Indien gewenst kan ook een gids van Wervel meegevraagd worden. Per dagdeel betaalt u hiervoor 150 euro forfaitair en de werkelijke kosten. Deze zijn afhankelijk van het te bezoeken bedrijf, eventueel kan u deze variabele kost rechtstreeks betalen aan het bedrijf.

De (Wervel)gids wacht u op bij het bedrijf of stapt bij u op de bus.

Voorwaarden en extra’s:Voldoende deelnemers. Sommige bedrijven vragen ook een minimum aantal deelnemers, een vast forfait of een combinatie van beiden.

Informatie en reservatie:Wervel vzw, Katrien van Oost