Ga naar de inhoud

Wervel heeft een nieuwe Raad van Bestuur. Mensen vanuit diverse achtergronden en ervaringen zullen het beste van zichzelf geven. 

Vooreerst willen we de voormalige RvB-leden bedanken. Ze hebben Wervel moeten sturen in moeilijke wateren. De Algemene Vergadering duidde in maart de nieuwe bestuurders aan. 

Linde Camps is een sociaal-cultureel werker in hart en nieren. Voor de organisatie Autodelen.net volgt ze het SCW-beleid op de voet, en nu ook voor Wervel.

Sofie Defour komt net zoals Linde uit de JNM-stal. Als ex-coördinator van Climate Express heeft ze ervaring in het strategisch uitbouwen van organisaties en campagnes. 

Karen Dumerey heeft dan weer vooral expertise in het financieel gezond houden van organisaties.

Volgens Jacinte Monsieur dringt de tijd om de paradigma’s van de maatschappelijke en economische ontwikkeling te veranderen. Door strategisch na te denken wat Wervel kan bijdragen aan een duurzaam voedselsysteem wil ze haar steentje bijdragen aan de paradigmawissel.

Buitendenker Wim Schotmans heeft z’n voeling met landbouw dankzij de vorming tot bioboer bij Landwijzer. Vanuit diverse professionele ervaringen heeft hij expertise in het begeleiden van groepen, wat hij ook bij Wervel wilt doen.  

Bart Staes is voormalig Europalementariër voor de Groene fractie. Hij volgde er de landbouwthema’s op de voet.  Vandaag doet hij dat ook voor Wervel.