Ga naar de inhoud
book 863418 1920

het land

Anabolinen Trinity Hard Rock -lisäaineiden avulla Anabolic Trinity yhdistää 3 voimakasta anabolista ainetta rakentamaan vähärasvaisen massan, vahvistamaan ja parantamaan lihasten määritelmää. Hard Rock -lisäaineet suunnittelivat tämän täydennyksen seuraavalle tasolle androvarin ulkopuolella. dianabol Anabol Trinity Hard Rock -lisäaineilla ** Ei aloittelijoita sallittu ** Kolminkertaista anabolinen aktiivisuutesi Hard Rock Anabolic Trinity -lisäaineiden kanssa! Rakenna repeytynyt runko yhdistelmällä kolmesta tehokkaimmasta anaboliasta, jotka ovat saatavilla tänään, Androsterone, Epiandro ja Laxogenin!

anders bekeken

 Twee natuur-landbouwwandelingen met Professor Hubert Gulinck. Onlangs publiceerde hij het boek ‘Challenging The Boxes. Interfaces in Landscape and Land Use’.  Vanuit deze vernieuwende visie en kijk op het landschap zijn er twee activiteiten:

Op vrijdag 22 februari wandelen we in Hoegaarden. Samen met de Vlaamse Land Maatschappij bekijken we de  noodzaak en de mogelijkheden hoe het landbouwareaal anders kan worden ingericht. Over de mogelijkheden om de verschillende functies in het landschap – landbouw, natuur, recreatie – met elkaar te laten samengaan.  Hubert kent de streek als geen ander: hij heeft een landschapsstudie gedaan om ruilverkavelingen in de regio mogelijk te maken en zo een lans te breken voor multifunctionaliteit. 

vertrek: Vrijdag 22 februari om 13u15 in de Belgaleiro (Goudsbloemstraat 50, 3000 Leuven) 

wil je meegaan: verwittig Hubert Gulinck per telefoon ( 0484 917413)

 

Op zaterdag 9 maart organiseren we een tweede wandeling met Hubert in Mollem (regio Asse). 

“Beleidsmatig is de ruimte overwegend in monofunctionele categorieën verdeeld: landbouw, wonen, industrie, natuurbehoud, enz. De realiteit is echter genuanceerder. Er bestaan heel wat tussenvormen in ruimte, in tijd of in functionaliteit, die we ‘interfases’ noemen. Met een model van elf interfasevormen gaan we al wandelend een landschap in de buurt van Asse verkennen en daarbij reflecteren over duurzaamheid, multifunctionaliteit, ecosysteemdiensten, ruimtelijk rendement en participatie.”

vertrek: zaterdag 9 maart. Verzamelen om 13u45 aan het station van Mollem (in de buurt van Asse).

wil je meegaan: verwittig Hubert Gulinck per telefoon ( 0484 917413)

op zaterdag 9 maart. Verzamelen om 13u45 aan het station van Mollem (in de buurt van Asse).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wervel onderhoudt haar relaties met Braziliaanse partners. Sinds drie jaar hebben we met de hogeschool Instituto Federal van Zuid-Minas Gerais een samenwerking. De hogeschool heeft een opleiding in de agro-ecologie en wervel verwelkomt deze winter maar liefst vier stagairs. 

IMG 20190125 154800817Stagair Ricardo ontmoette in het Vlaams Parlement de trekkers van de jongerenklimaatmarsen 

Ricardo was vijf weken onder ons als Braziliaanse stagiair van het Instituto Federal van Zuid-Minas Gerais. Hij had een heel gevarieerde agenda. Hij bezocht parlementen en boerderijen en was onder indruk van het engagement van de Belgische Jeugd. Sinds begin februari zijn er drie nieuwe stagairs toegekomen.